woensdag 23 december 2009

Eindejaarsuitkering...


De eindejaarsuitkering kwam vanmorgen binnen op de bankrekening! Daar hadden we al ruim van te voren een (voor ons) goed doel voor gevonden. Een nieuwe tent met een houtkachel. De tent hadden we al uitgeprobeerd op camping Maka. De Sahara tent. Die was ons erg goed bevallen. De houtkachel, voor in de tent, hadden we al gezien tijdens het Prikkersweekend.

Dus vanmorgen de tent on-line besteld bij Stassar in Brunssum, want die laten de tent bezorgen voor € 15,00. Tegen zo'n bedrag is niet te rijden vanuit Soest naar Brunssum. We kunnen de tent ergens volgende week verwachten. Vanmiddag zijn we naar Ede gereden om de houtkachel te gaan kopen. Dat hebben we gedaan bij Moosecamp. Wat een leuke service weer. Een aanradertje en wat een mooie spullen voor onze toekomstige kampeer uitjes. Dus we hebben al aan Bart & Susan toegezegd dat we zeer zeker terug gaan komen.

Hier een paar plaatjes van de web-sites;

de Mountain Creek Sahara 500 Super HW


de houtkachel Zalm I


2 opmerkingen:

 1. Ik mocht als eerste het houtkacheltje aanschouwen, nou koud zullen jullie het niet meer hebben, ook handig Cis om erop te koken!! Twee vliegen in een klap.
  Die Moose is wel erg toepasselijk voor deze tijd van het jaar!!
  Mooie spullen die je alleen maar ver kunt halen/kopen.....of laten bezorgen. Jullie hebben de eindejaarsuitkering goed besteedt.
  kus,
  mam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geld hebben we goed besteed. Kacheltje staat in huis. Tent is gisteren al geleverd, maar waar o waar zijn de tentstokken en het grondzeil????? Nu kunnen we pas maandag bellen :-(

  BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map