zondag 13 december 2009

De LRCH "verkeerd om" Kerstrit 13 december 2009
Vandaag hebben we de LRCH "verkeerd om" Kerstrit gereden! Samen met Bert & Jildou vroeg richting Heumen (bij Nijmegen) vertrokken. De rit erheen was al de moeite waard. Langzaam maar zeker begonnen er andere Land Rovers zich bij ons aan te sluiten en kwamen we Heumen in colonne binnen gereden. Dat zag er stoer uit in de achteruitkijk spiegel.

Ons gemeld bij de organisatie, waarvoor weer de complimenten voor het organiseren van deze erg leuke dag en met roadbook op pad gegaan. Wat een mooie omgeving weer. Van bergachtig tot rivieren. Met zo'n negen andere Defenders op de pont nog een rivier over gestoken. Het mooiste was eigenlijk wel dat het weer ons meezat. De hele dag wel zonnig en droog.
Onderweg kwam je echt overal Land Rovers tegen. Gekke mensen toch eigenlijk... Is het niet zo dat de meeste auto eigenaren op zondag hun auto's wassen? Haha, die gekke Land Rover eigenaren gaan dan lekker een dagje door de modder rijden.... En modder bleek er uiteindelijk toch genoeg te zijn, tenminste als ik nu naar buiten kijk zit er nogal wat modder rondom en onder onze Defender.
Na zo'n 60 kilometer gereden te hebben ergens een warme chocolademelk met slagroom gedronken en lekker een hapje gegeten. De totale rit was zo'n 130 kilometer. Nu moe, maar voldaan weer thuis. De thermostaat op 20 graden. Zo meteen een warme douche en samen op de bank de dag voorbij laten komen.

Voor iedereen alvast een hele fijne Kerst. Een gezellig uiteinde en voor 2010 de allerbeste wensen....


1 opmerking:

 1. Weer heel mooi geschreven!! Zou wat voor dat blad LRCH kunnen zijn plus deze foto's.
  Trouwens die Kerstman met Rudolf (zonder rode neus) heb je goed uitgezocht.
  Hoop dat jullie een beetje zijn uitgerust?
  Nog een weekje werken dan hebben jullie ook Kerstvakantie.
  kus,
  mam

  BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map