zondag 7 maart 2010

LRCH Vakantiebeurs 2010
Vanmorgen vroeg opgestaan om richting de LRCH vakantiebeurs 2010 in Loon op Zand te gaan. Thuis de dag begonnen met koffie en buiten zagen we de zon al volop schijnen. Dat beloofde dus een mooie (maar nog steeds koude) dag te gaan worden.

Na ruim een uur kwamen we aan op de vakantiebeurs. Ondanks dat we erg op tijd waren, zagen we al de nodige Land Rovers staan. Blijft leuk om naar te kijken. Rij aan rij, neus aan neus, overal Land Rovers.

We hadden het afgelopen jaar al de nodige verhalen gehoord over deze beurs, dus waren we echt nieuwsgierig geworden en het is helemaal niets tegen gevallen. Weer zoveel mooie en ook leuke dingen gezien voor onze Defender en voor het kamperen. Ook erg leuk is dat we in de korte tijd dat we nu Defender rijders zijn, ook al vrienden en bekenden hebben binnen Land Rover rijdend Nederland.

We zijn Prosper & Juliette van Camping Maka tegen gekomen. Was weer erg leuk die te zien. Ik associeer hun met vakantie!!! En dat voelt altijd goed. Nog drie weken en dan gaan we er weer een lang weekend kamperen. Ook kwamen we Bart & Susan van Moosecamp tegen. Jeetje, wat een mooie spullen verkopen ze toch. Ik ben stiekem een beetje verliefd op de nieuwe schapenvellen. Wat zagen die er mooi uit en wat voelden ze heerlijk zacht / warm. Op het verlanglijstje... Wie we overal lijken tegen te komen zijn de mannen (Mark, Patrick en Pasquel) van Janssen Range Rover Parts. Ook daar weer verlekkerd gekeken naar o.a. Tripnet. Mag wat kosten, maar dan heb je ook wat.

Prosper & Juliette

We hebben zelfs nog een rondje off-road gereden rond 't Blauwe Meer. Zoals altijd de voorzichtige route. Maar blijft erg leuk en spannend om te doen!!! Al met al weer een leuke dag gehad. Nu aftellen naar de LRCH Nachtrit van 20 maart aanstaande.

(klik op foto om te vergroten)

2 opmerkingen:

  1. en toen kwamen jullie warme laarzen wel goed van pas vandaag......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben het getroffen met het weer vandaag. ik ben aan het werk, had wel graag mee gewild, maar helaas.
    nog drie weekjes dan naar Belgie.

    groet Bert

    BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map