zaterdag 20 maart 2010

LRCh Nachtrit "From the Coast to de Oost"Vanavond voor de eerste keer meegereden met de LRCH nachtrit. Naar mijn idee kan je het beter hebben over de avondrit. We zijn gestart in Noordwijkerhout. De start was voor ons ongeveer om half zeven. Na een bijzondere rit langs donkere weggetjes en vele riviertjes (voor zover we konden zien in het donker) zijn we geëindigd in Nieuwkoop. En dat was zo rond half tien vanavond.

Gezegd moet worden dat het wederom erg goed geregeld was door de LRCH. Aan het eind van de rit stond de soep en een broodje klaar. Dus nog even een hapje gedaan voor we weer richting huis zijn gereden.


Tripmaster

Via het forum van de LRCH kwamen we eerder op een leuk programmaatje voor op de TomTom. Tripmaster. Het was even rommelen hoe e.e.a. op de TomTom geïnstalleerd moest worden, maar uiteindelijk toch gelukt. En het werkt prima. Soms wel een paar afwijkingen in de gereden meters (maar dat kan natuurlijk ook liggen aan de beschrijving, alhoewel ik daar minder twijfels over heb...).


het Roadbook

Weer een ervaring rijker. Cisca in het "donker" navigeren en ik in het donker over soms eng smalle weggetjes de boel heel zien te houden (wat weer is gelukt!).

Nu op naar België, nog twee weken en we gaan weer een lang weekend kamperen. Eindelijk de nieuwe tent en de houtkachel uitproberen. En niet onbelangrijk, een weerzien met Bert & Jildou, Prosper & Juliette. Vanavond ook nog een Defender stel ontmoet die dat weekend ook in België is. Gaan ze ons e.e.a. uitleggen over GeoCaching.

1 opmerking:

  1. Inderdaad lijkt dit niet op een nachtrit....
    Nacht is voor mij nog steeds na 24.00 uur toch.
    Had je wel je brillie op?

    BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map