zondag 7 juni 2009

Belgische Ardennen, mei/juni 2009


Onze eerste vakantie met de Defender.Via de LRCH site kwamen we op de camping Maka uit.Ons eerste voordeel van dit lidmaatschap!!! Wat een topcamping vinden wij dit. Twee weken ontspanning. Wat een rust (zelfs wanneer de camping redelijk vol stond met Pinksteren).
In Bertrix hebben we onze eerste meters in het terreinrijden gehad.Eerst even gekeken naar de Belgische Suzuki club die daar aanwezig was. Toen de stap maar genomen om het zelf te proberen. De allergrootste waterbak hebben we even links laten liggen! Maar van de rest hebben we (voorzichtig) genoten.


Omdat de camping zo relaxed is, hebben we verder weinig ondernomen.Kleine stukjes gereden (stiekem ook af en toe de verharde weg af geweest, achteraf stom, blijken ze daar wel streng op te zijn....). Op het terras van de camping heerlijk kunnen eten en drinken. Warme broodjes bestellen voor de volgende ochtend. 's Avonds kampvuurtje naast de tent (was ook wel nodig gezien de dalende temperatuur 's avonds).


Wat ook erg leuk was, was het ontmoeten van andere Land Rover eigenaren die daar ook op de camping stonden. Hoop tips gehad en leuke verhalen gehoord over o.a. de LRCH meetings.

Al met al twee heerlijke weken gehad. Met de eigenaren Prosper en Juliette al afgesproken dat we zeker terug komen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recent Readers Map