zondag 21 juni 2009

All-Road vaderdagrit 21 juni 2009


Vanmorgen vroeg vertrokken naar Achterveld, Herberg De Roskam. Tussen 10:00 uur en 11:30 uur was daar de start van de All-Road vaderdagrit 2009. Voor ons de eerste rit van de LRCH waar we aan mee gingen doen. Niet wetende wat ons te wachten stond, de tank gevuld met diesel en op pad gegaan.


Het weer was in ieder geval goed, dus daar kon het niet aan liggen. Ons gemeld bij de Off-Road commissieleden en van hen kregen we het Roadbook, met daarin de hele route. Gelukkig konden we daar meteen de vraag kwijt hoe het navigeren precies werkt.
Vol goede moed vertrokken we richting Barneveld.Via allerlei zandweggetjes, mooie uitzichten, de Veluwe en korte stops om koffie te drinken hebben we de 108 kilometer bijna foutloos gereden!!! Dit door het navigatietalent wat Cisca blijkbaar schijnt te hebben. Het eindpunt was bij de Posbank op het Nationaal Park Veluwezoom vlakbij Arnhem.


Al met al hebben we een erg leuke dag gehad. Heel erg leuk om via het bolletje/pijltje systeem je weg te vinden. Schrijf ons maar in voor de volgende rit...


P.s. volgend jaar ga ik (Arco) de vaderdagrit met mijn vader als navigator rijden.


Posted by Picasa

2 opmerkingen:

 1. Leuk geweest dus. Leuk die foto van jullie defender...
  Net thuis van Pat.
  kus,
  mam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. (c) Plaatje route: http://www.zee-rover.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map