zondag 17 februari 2013

Kort verslag van een kort Bikkelweekend...

 Zaterdagmorgen vol goede zin naar het LRCH Bikkelweekend 2013 gereden. Met de temperaturen van vorig jaar nog in gedachten onze Defender vol gepakt met slaapzakken en wollen dekens.

Op het terrein in Spaarnwoude aangekomen werden we welkom geheten door de altijd weer goede organisatie van de LRCH. Ons aangemeld en onder genot van een kop koffie de boel verkend.


 Wij waren ingedeeld bij team Denemarken. Wat al snel een héél leuk en gezellig team bleek te zijn. Na de lunch zijn we dan ook vertrokken met ons team om een erg leuke (en leerzame) tocht te gaan rijden.

De grootste uitdaging voor Jan en mij bleek het geblinddoekt afleggen van een parcours te zijn. Ongehavend, vast niet de snelste tijd, goed uitgereden.


Rond de klok van vijf uur waren we weer terug op het recreatieterrein waar we onze tenten op konden gaan zetten. Aansluitend volgde een super-de-luxe diner. Na het eten uiteraard nog een paar avond proeven voor de verschillende teams en toen bedtijd...

Dat was voor ons helaas ook het einde van Bikkelweekend 2013. Jan werd in de loop van de nacht ziek. Samen besloten in alle stilte de boel in te pakken en huiswaarts te gaan. Dus ook dit jaar helaas niet de Bikkelmuts kunnen winnen. De tijd dat we er waren hebben we weer genoten. Volgend jaar, Bikkelweekend 2014, zijn we met nieuw verzamelde krachten weer volop aanwezig...1 opmerking:

  1. Oh jee niet leuk. En toch hebben jullie na dit gelezen te hebben nog een leuke zaterdag gehad. Volgend jaar weer met volle moed er tegenaan toch? Eens winnen jullie deze felbegeerde BIKKELMUTS.....
    kus,
    mam

    BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map