zaterdag 23 juni 2012

Terug van vakantie, Frankrijk Ardèche.


Onze Defender heeft er weer 2570 kilometer opzitten. Veilig en zonder problemen zijn we op en neer geweest naar de Ardèche.


stukje meerijden...

Weer hebben we een heerlijke vakantie gehad. Eerst 10 dagen op een heel rustige camping in de Ardèche, Domaine de L'Amiral en aansluitend nog een paar dagen op bezoek geweest bij Prosper & Juliette (camping Maka) in de Belgische Ardennen.

ons plek(je)

Veel zon gehad in Frankrijk en dus heerlijk kunnen zwemmen in de rivieren. Uiteraard ook rond gereden over de vele kronkelige bergweggetjes. Stokbrood, Franse kaas en worst gegeten. Wel snel besloten dat we op de terugweg een stop zouden maken in België. Daar konden we één van de twee blokhutten gebruiken.

wij zaten in de linker blokhut

Al met al twee heerlijke weken gehad. De Sankey aanhanger staat alweer in de garage, klaar voor de volgende trip. Onze Defender is van binnen weer helemaal schoon gemaakt, dus ook die is er klaar voor. En, wij ook wel.... ;-)


1 opmerking:

  1. Ahhhh dat stukje meerijden doet me denken aan de periode dat ik die weg zelf reed!!!
    Wat goed dat jullie in een blokhut konden verblijven, hoefde de tent ook niet meer gebruikt te worden. Lekker he alles spic en span?
    Wat een km heeft het gele Monster weer gemaakt he?
    Jullie verdienen het hoor.....om weer op vakantie te gaan (hihi...).

    BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map