zondag 12 februari 2012

Bikkelweekend 2012, KOUD!We zijn weer veilig thuis. Het was een echt Bikkelweekend. De temperaturen waren extreem, tot 's nachts min 13 graden in de tent. De tent was van binnen bedekt met ijs! Gelukkig waren we goed gepakt van huis weg gegaan. Schapenvachten, slaapzakken en wollen dekens. Genoeg om die spaarzame warmte in je bed vast te houden.

Zaterdagmorgen aangekomen op het terrein naast Safaripark De Beekse Bergen. Daar zijn we ingedeeld in team Denemarken. Hier komen toch de echte bikkels, de Vikingen, vandaan? Goed voorbeeld doet volgen. Jan & Arco in de voetsporen van de Deense Vikingen!


Onze tent zoveel als mogelijk uit de wind een plek gegeven. We hadden de plek nog voor het uitzoeken, dus snel gevonden. De bedden opgemaakt en klaar voor de komende ontberingen!

Zaterdag heeft een mooie bolletje / pijltje rit opgeleverd. Wat is de wereld 's winters toch mooi. Om lekker op je gemak doorheen te rijden en om je heen te kijken. Maar wat bleek diezelfde mooie wereld, harteloos koud in de nacht. Tot 13 graden onder nul! Maar echte Bikkels klagen niet, we hebben heerlijk geslapen.

De zondag begon vroeg. Wij zaten al aan de koffie toen rond de klok van 07:00 uur er iemand een wake-up rondje over het terrein liep met een vol draaiende motorkettingzaag. Iedereen moest nu wel wakker zijn. Na een vluchtig, maar zeer welkom ontbijt in de LRCH clubtent, gingen de teams aan de slag. Door de organisatie waren er diverse trial routes uitgezet, met af en toe een behoorlijke moeilijkheidsgraad.


Helaas bleek na deze pittige zondag dat we ook dit jaar nog niet voldoen aan de benodigde Bikkel eisen om de Bikkelmuts met eer te mogen dragen. Al vinden we zelf van wel! Volgend jaar zijn we weer bij deze strijd der titanen aanwezig. Ons Vikingsbloed, aan iedereen die het wil zien, tonen.....


2 opmerkingen:

  1. Nou CHAPPEAU hoor voor jou en Jan om in deze extreme temperaturen in een tent te liggen.
    Volgend jaar beterder toch....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was weer een super weekend !!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map