vrijdag 23 september 2011

Maka, vakantie & Prikkersweekend 2011

impressie van twee weken Maka

Twee weken kamperen op camping Maka. Wat een genot toch iedere keer weer. Deze keer viel samen met het Prikkersweekend. Dus we hebben behalve de rust ook de camping weer vol gehad met Land Rovers, daktenten en volop gezellige mensen.

Tijdens het Prikkersweekend was er terreinrijden in Inor (Frankrijk). Ik mocht met Michael meerijden als bijrijder. Dat was top. Spannend om met iemand mee te rijden die de nodige rijervaring heeft. Onderweg zijn we twee keer volop vast komen te zitten in de Franse modder, maar door het gebruik van de lier kwamen we er ook weer uit.

De camping stond verder in het teken van het einde van het seizoen 2011. Ik heb Prosper nog een dagje geholpen met opruimen. Dat wil zeggen, er was een professionele zager en wij mochten de omgezaagde bomen opruimen.

Thuis zijn alle camping spullen alweer uitgepakt en schoongemaakt. Zit voor ons seizoen 2011 er nu ook op? Dat weet je maar nooit. Laten we kijken wat de winter ons gaat brengen. Vroege sneeuw? Winterkamperen? Volg de blog....klik HIER voor de rest van de foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recent Readers Map