zondag 13 maart 2011

Oeps...


Vanmorgen naar de 4x4 vakantiebeurs in Loon op Zand geweest. Het was de tweede keer voor ons. Je kijkt je ogen toch iedere keer weer uit naar al het moois wat er te koop is. Prosper & Juliette van camping Maka weer gezien. Die zien we over zes weken weer, wanneer we de eerste keer van dit jaar bij ze gaan kamperen (verheugen we ons op...). Naast hun stonden Bart & Susan van Moosecamp. Ook altijd leuk om hun weer te zien. We moeten voor we weer op vakantie gaan nog een keer gezellig koffie bij ze gaan drinken in Ede. Kunnen we meteen even leuk "winkelen" bij ze.

Ook was de hele crew van Janssen Landrover Specialist aanwezig met diverse Camel Trophy Land Rovers. Bedacht me meteen dat de maand mei er weer aankomt en dus onze Defender weer voor de APK keuring moet en zijn grote beurt gaat krijgen. Bij de stand van Elephant Off Road zijn we Bert nog tegen gekomen. Die hebben we lang niet gezien!


Op de terugweg kwam er achter ons en motoragent rijden. Bleef verdacht lang achter ons hangen... Zelfs als je niets fout hebt gedaan zet dat je aan het denken. Ineens komt ie ons voorbij snellen en wenkt ons dat we hem moeten volgen. Dat was frappant. Een uur daarvoor hebben we het er met Prosper nog over, ik ben sinds ik mijn rijbewijs heb nog maar één keer aangehouden!

De agent wees naar de takkenvangers met de vraag wat dat zijn. Uh, dat zijn takkenvangers meneer. Juist ja, takkenvangers. Volgens hem geen nut op de openbare weg. Eerder gevaarlijk voor fietsers. Haha, alsof die nog enige hoop hebben als je met je Defender een fietser schept?

Meneer de agent zei dat hij in een goede bui was vandaag en dat we de takkenvangers er af moesten halen of anders € 180,= betalen. Ben ik even blij dat we altijd gereedschap achterin de auto hebben liggen. Die goede bui kon je trouwens niet uit zijn gezicht opmaken... Ik mocht ook nog even blazen voor we verder mochten rijden. Maar de takkenvangers liggen nu achterin de auto....

nog met takkenvangers...

1 opmerking:

 1. Of die takkenvangers een fietser kunnen raken zeg. Die agent had zeker niets te doen vandaag of baalde dat hij moest werken? En hoeveel alcohol had je op Arc......
  Maar ondanks dat hebben jullie weer een gezellig uitje gehad en veel bekenden gezien.
  Op naar jullie vakantie dan.... en gewoon die takkenvangers weer plaatsen!!!
  Leuk die grotere "broer" van jullie Defender!
  kus,
  mam

  BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map