maandag 20 december 2010

Nieuwe banden (en een kleine beurt)

General Tires, een bandenfabrikant uit Amerika die wat betreft naam misschien niet enorm is, maar sinds de komst van hun All Terrain, de General Grabber AT2, een zeer gewaardeerd product.

General levert in Europa 2 typen banden, de 100% wegband General Grabber UHP en de All Terrain General Grabber AT2. General heeft geen uitgebreide lijst met profielen, maar de banden die ze leveren hebben wel een hele uitgebreide matenlijst.

De meest bekende band van General is de All Terrain, ofwel de General Grabber AT2. Deze band heeft goede prestaties op de weg en staat ook zeker in het terrein zijn mannetje. Een zeer uitgebreide lijst van maten, ook in 17 en 18 inch volop verkrijgbaar. Hierdoor is het mogelijk om ook uw SUV op All Terrain banden te zetten. De General Grabber AT2 is voorzien van het winterbandensymbool, u kunt dus het hele jaar op deze banden rijden. Ook is hij te voorzien van spikes, zodat ook ijsrijden geen probleem meer is.

Vandaag dus de bovenstaande banden onder Onze Defender laten zetten! Op aanraden van Jansen Range Rover Parts hebben we gekozen voor deze banden. Meteen hebben we Onze Defender verwend door een kleine beurt uit te laten voeren. Alles weer heerlijk in de olie...en gecontroleerd. Dus kunnen we er weer even tegenaan. Verbaasd was ik wel toen ik de Defender weer op ging halen, de oude banden liggen op het roofrack. Hmmm, wat gaan we daar nou mee doen? Misschien dat er iemand op het LRCH forum interesse heeft?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recent Readers Map