zondag 26 september 2010

Home sweet home? Of toch camping Maka?

We zijn weer thuis. Van een schitterende week in de Belgische Ardennen. De week begon met het Prikkersweekend. Wat een gezelligheid toch weer. Net als vorig jaar leuke mensen ontmoet en natuurlijk hun Land Rovers. Blijft een mooi plaatje; camping Maka vol met al die verschillende Land Rovers.
Samen met een leuk groepje de, door Prosper & Juliette, uitgezette bolletjes-pijltje route gereden. Was weer een mooie route door de Belgische en Franse Ardennen.


's Avonds de gezamenlijke barbecue waar we de nieuwe gadget van Prosper & Juliette konden bewonderen (en proeven), de kip grill. De kip was in ieder geval heerlijk en dus hebben we nu zelf ook een kip grill.

De Prikkers gingen gezamenlijk op zondag weer richting huis en dus bleven wij heerlijk alleen over op het kampeerveld. Wat een rust!!! Overdag volop lekker weer gehad (we hebben zelfs de badkleding nog aangehad!), 's avonds samen bij het kampvuur genieten van de heldere nachten. Een weekje van onthaasten. Waar kan dat beter dan op camping Maka?


Al met al een heerlijke week gehad. De gezelligheid van het Prikkersweekend, de ontspanning en onthaasting van het samen zijn de rest van de week. Nieuwe energie opgedaan voor de komende maanden. Van Prosper & Juliette een waanzinnig aanbod gekregen, maar dat blijft voor de trouwe lezer nog een verrassing. Ingewijden weten waar we het over hebben, de rest zal moeten wachten tot het op deze blog komt te staan... Een tipje van de sluier; sneeuw.

2 opmerkingen:

  1. Dat kippetje.... ziet er echt heel leuk uit.
    Nu hebben jullie weer iets voor de volgende kampeer-weekend of week eh?

    BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map