maandag 5 april 2010

De tent is waterdicht!!!!!Het Paasweekend 2010 zit erop...

We zijn samen met Bert & Jildou naar camping Maka in de Belgische Ardennen geweest. Het eerste weekend weg in 2010. Het was meteen de vuurdoop voor de nieuwe tent en de houtkachel.

Zowel de tent als de houtkachel hebben zich meteen volop kunnen bewijzen. De eerste nacht heeft het gevroren en de rest van het weekend heeft het geregend. Het uiteindelijke resultaat was een droge tent en 's avonds lekker warm bij de kachel gezeten.

Ook de nieuwe schapenvachten, die we vorige week bij Moosecamp gekocht hadden, hebben ons 's nachts warmte gegeven in bed. Cisca legde d'r schapenvacht ook in d'r stoel tegen een koude rug. Door al deze "luxe" hebben we het zeker niet koud gehad.

Bert & Jildou hebben ons ingewijd in het GeoCaching. Aan de hand van een opgegeven co├Ârdinaat op zoek naar een "schat". We hebben er twee gevonden. Heel erg leuk om te doen. Verder zijn we op een Middeleeuwse markt geweest in Bouillon en hebben we de nodige kilometers gereden door de altijd weer mooie Ardennen.

Al met al weer een heerlijk weekend. Iedere keer weer genieten op camping Maka. Blijft een bijzonder mooi plekje. Bert & Jildou bedankt voor de gezelligheid en Prosper & Juliette weer bedankt voor de gastvrijheid.


1 opmerking:

  1. De tent heeft in ieder geval zijn of haar vuurdoop ondergaan.
    Leuk fimpje hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map