zondag 18 oktober 2009

LRCH Off-road evenement AmersfoortVandaag off-road gereden tijdens een LRCH (Land Rover Club Holland) evenement. De dag begon om 10:00 uur. Op een zandafgraving tussen Amersfoort en Hoevelaken in, afgesproken met Bert & Jildou. Ons ingeschreven in de LRCH tent en eerst even het terrein lopend verkend.En dat was maar goed ook. Konden we even zien hoe het parcours eruit zag. Gekozen kon worden uit een blauw (gemakkelijk) of een rood (moeilijker) parcours. Wij, als beginners, gekozen voor de zogenaamd gemakkelijke blauwe... En dan merk je dat we echt beginners zijn! De afdalingen leken lopend al steil, maar vanuit de auto helemaal!!!


Gelukkig waren we samen met onze, meer ervaren, Friese vrienden. Ze hebben er ons goed doorheen geholpen. We hebben nergens vast gezeten en vooral geen schade opgelopen. Naarmate de tijd voorbij ging werd het ook steeds drukker. Dus nog wat leuke foto's gemaakt en afgesloten met een stukje blauw parcours.


Al met al een top dag gehad. Veel mooie Land Rovers gezien. En altijd weer die goede LRCH organisatie tijdens een evenement. Complimenten daarvoor.


1 opmerking:

  1. Stoer hoor al die LR'ers bij elkaar.
    Ik heb heel wat verschillende Defenders in Thirsk Yorkshire Engeland gezien. Maar geen een het zelfde. Je kan het nu dus Arc? van een bergje afrijden? hihihi...

    BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map