dinsdag 29 september 2009

Prikkersweekend, 25 t/m 28 september, Camping Maka


Via de Prikkerspagina zijn we een weekend naar België geweest. Op de ondertussen vertrouwde camping Maka hadden we weer een mooie plaats aan de rivier de Semois. Vrijdag op tijd vertrokken zodat we ook op tijd op de camping aan zouden komen. Door de files een uurtje vertraging opgelopen, maar om een uur of drie reden we het bruggetje bij de camping over.

De eerste Land Rovers waren er al. Uiteindelijk zijn er 38 verschillende Land Rovers geweest. Van oude Series tot moderne Range Rovers en natuurlijk Defenders.

Het weekend was gevuld met een leuk programma. Zaterdag zijn we naar Bertrix gereden. Daar werd door de Land Rover Ownersclub België een off-road weekend gehouden. Weer spectaculair om naar te kijken. Sommige Nederlanders hebben zelf ook nog gereden, maar wij besloten de boel heel te houden en te gaan kijken.


De zaterdag hebben we afgesloten met een gezamelijke BBQ. Zondagochtend zijn we met een grote groep een bolletje - pijltje rit gaan rijden. Voor het weekend mochten we van Paul de Garmin lenen zodat we achteraf konden zien waar we nou precies gereden hebben.


De rit ging van Bouillon naar Sedan (Frankrijk). Maar op driekwart van de rit zijn wij terug gegaan omdat we om 15:00 uur aan de workshop mes maken gingen meedoen.


Het mes maken was echt heel erg leuk om te doen. Eerlijk gezegd was het meer een handvat maken, het mes was er al... Maar met twee plankjes hout, wat vilt en een paar schroeven heb je niet zomaar een mes. Van Bas kregen we de instructie hoe we e.e.a. moesten doen. Van plakken tot boren en een heleboel houtvijlen... Maar het resultaat mag er wat mij betreft zijn!! Mijn eigen gemaakte mes. Met hulp van Cisca, want ook zij heeft de vijl in d'r handen gehad.


Al met al een zeer geslaagd weekend. 's Morgens heerlijk ontbijten bij Prosper & Juliette. Overdag scheen de zon volop. Allemaal leuke dingen gedaan en leuke mensen ontmoet. Niet te vergeten, ook allemaal mooie Land Rovers gezien, waarvan er geen één hetzelfde is. De koude nachten goed door gekomen door de vele wollen dekens die we mee hadden genomen. Jeroen & Joyce bedankt voor het organiseren van het weekend. Prosper & Juliette weer bedankt voor de gastvrijheid. Tot de volgende keer.... (over twee weken!)

2 opmerkingen:

 1. Arco, ik zag je al door Soest crossen met je Camel Trophy, geweldige auto.
  Wij hebben nu sinds een jaar een Range Rover Classic 200tdi, en was eens aan het kijken of er nog meer mensen uit Soest zo'n hobby hadden.
  Toen kwam ik je naam tegen en dacht eens even kijken.
  Deze camping lijkt me wel wat, ga eens wat informatie opvragen.

  Groeten,

  Léon, van heel lang geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Léon,

  Bedankt voor je reactie op mijn blog. Maar ik probeer te plaatsen wie je ook alweer bent. Je schrijft zelf al, van heel lang geleden. laat anders je email adres hier even achter.

  Ik ben wel benieuwd naar jou en je Range Rover Classic!!

  Groetjes,

  Arco

  BeantwoordenVerwijderen

Recent Readers Map