vrijdag 24 februari 2012

Relais van de lier vervangen.





Na het Bikkelweekend bleek de lier van Onze Defender het niet meer te doen. Kapot relais volgens Bas (Bas4cars). Dus maar meteen een nieuw waterdicht relais besteld.


Vandaag kwam het relais binnen.... Het grootste relais wat ik ooit in mijn handen heb gehad! Gelukkig zit er een stroomschema bij en lijkt het niet zo moeilijk om dit zelf te doen.

maandag 13 februari 2012

De Club van 90




De clubvan90 is een initiatief dat mensen wil inspireren om gezamenlijk wat gas terug te nemen op de snelweg. Wij doen hieraan mee!

De Bikkelmuts



We hebben hem weer niet gewonnen. Maar een foto plaatsen van de door ons begeerde muts waar we volgend jaar weer voor gaan Bikkelen kan ik toch niet laten...

zondag 12 februari 2012

Bikkelweekend 2012, KOUD!



We zijn weer veilig thuis. Het was een echt Bikkelweekend. De temperaturen waren extreem, tot 's nachts min 13 graden in de tent. De tent was van binnen bedekt met ijs! Gelukkig waren we goed gepakt van huis weg gegaan. Schapenvachten, slaapzakken en wollen dekens. Genoeg om die spaarzame warmte in je bed vast te houden.

Zaterdagmorgen aangekomen op het terrein naast Safaripark De Beekse Bergen. Daar zijn we ingedeeld in team Denemarken. Hier komen toch de echte bikkels, de Vikingen, vandaan? Goed voorbeeld doet volgen. Jan & Arco in de voetsporen van de Deense Vikingen!


Onze tent zoveel als mogelijk uit de wind een plek gegeven. We hadden de plek nog voor het uitzoeken, dus snel gevonden. De bedden opgemaakt en klaar voor de komende ontberingen!

Zaterdag heeft een mooie bolletje / pijltje rit opgeleverd. Wat is de wereld 's winters toch mooi. Om lekker op je gemak doorheen te rijden en om je heen te kijken. Maar wat bleek diezelfde mooie wereld, harteloos koud in de nacht. Tot 13 graden onder nul! Maar echte Bikkels klagen niet, we hebben heerlijk geslapen.

De zondag begon vroeg. Wij zaten al aan de koffie toen rond de klok van 07:00 uur er iemand een wake-up rondje over het terrein liep met een vol draaiende motorkettingzaag. Iedereen moest nu wel wakker zijn. Na een vluchtig, maar zeer welkom ontbijt in de LRCH clubtent, gingen de teams aan de slag. Door de organisatie waren er diverse trial routes uitgezet, met af en toe een behoorlijke moeilijkheidsgraad.


Helaas bleek na deze pittige zondag dat we ook dit jaar nog niet voldoen aan de benodigde Bikkel eisen om de Bikkelmuts met eer te mogen dragen. Al vinden we zelf van wel! Volgend jaar zijn we weer bij deze strijd der titanen aanwezig. Ons Vikingsbloed, aan iedereen die het wil zien, tonen.....


zaterdag 4 februari 2012

'Sankey Winter 2011" Project Deel 7



Onze Sankey is klaar! Vandaag de "lattenbodem" afgemaakt. Dat was het laatste wat er moest gebeuren aan onze Sankey. Het uiteindelijke resultaat zie je hier;


Nu de winter langzaam voorbij laten gaan en dan gaan we begin april voor het eerst met de nieuwe combinatie naar camping Maka op vakantie. Nu maar gaan denken over een nieuw project?

Recent Readers Map