zaterdag 24 december 2011

"Sankey winter 2011" project deel 4



Vandaag samen met Jan de bak van de Sankey goed in de mat zwarte verf gezet. Het resultaat mag er zijn. De bak begint er al uit te zien zoals ik het in gedachten had. Dit deel van het project loopt ten einde.

Dan is het onderstel aan de beurt. Dat is al grotendeels klaar om aangepakt te worden. Staat deels geschuurd, vet vrij in de garage op zijn beurt te wachten. Morgen eerst nog een laagje mat zwart op de bak om deze af te werken...

Inschrijving LRCH Bikkelweekend 2012


Bikkelweekend 2011

Het Bikkelweekend 2012 is een feit! Gisteren is de inschrijving begonnen. Het team "Onze Defender", Jan & Arco, is ingeschreven!


Het Bikkelweekend zal plaatsvinden in het weekend van 11 februari 2012, in en rond Safaripark De Beekse Bergen. Wij zijn er in ieder geval weer klaar voor en gaan dit jaar de Bikkelmuts winnen!!

zondag 18 december 2011

LRCH Kerstrit "Cuby's Christmas"
























Vandaag hebben we de LRCH Kerstrit "Cuby's Christmas" gereden. Aan de hand van een foto-routebeschrijving hebben we zo'n 100 km. over onverharde wegen van Drente gereden.


De start was in Gasselte. Via de mooie natuur en de hunebedden zijn we veilig op het eindpunt in Grollo aangekomen. Het was onverwacht toch nog redelijk mooi weer. Dit samen met de uitgezette route heeft ervoor gezorgd dat het ook deze keer weer een mooie Kerstrit is geworden.

Onze "Kerst" Defender

Vorig jaar hebben we de eerste prijs nog gewonnen voor mooist aangeklede Land Rover. Daar hebben we dit jaar eigenlijk niets over gelezen, maar ook dit jaar hebben we Onze Defender weer volop in Kerstsfeer over Neerlands wegen gereden.

Voor ons was het alweer de derde LRCH Kerstrit. Niets dan lof voor de organisatie en we hopen er volgend jaar weer bij te kunnen zijn....


zondag 11 december 2011

Bikkelweekend 2012, februari...



Vorig jaar de Bikkelmuts niet gewonnen. Dus hebben we maar onze eigen Bikkelmutsen laten maken! Ook gaan we deze keer weer sweaters laten bedrukken. Team "Onze Defender" (Jan Bos & Arco) is er eigenlijk alweer klaar voor.

Bikkelweekend 2011

vrijdag 9 december 2011

"Sankey winter 2011" project deel 3



Vandaag is de bak door Roy gekit. Hierdoor kan er nergens meer water op verborgen plekken terecht komen. De kit is gesponserd door Wilfred! Onze dank hiervoor.

Nadat de kit droog was (eigenlijk direct overspuitbaar) is de eerste spuitbus Motip mat zwart op de bak aangebracht. Langzaam maar zeker begint het project "Sankey winter 2011" vorm te krijgen.

dinsdag 6 december 2011

"Sankey winter 2011" project deel 2




De bak is kaal! Ik ben even wezen kijken bij Straal-Totaal. Ziet er goed uit! Nu kijken wanneer we de bak op gaan halen en dan is het tijd voor zijn nieuwe verfje...


zaterdag 3 december 2011

"Sankey winter 2011" project deel 1



Vandaag begonnen aan project "Sankey winter 2011". Samen met Jan de bak van de Sankey gedemonteerd en naar Straal-Totaal gebracht. Daar word deze gestraald. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat.


Het chassis is nu onder hete druk helemaal afgespoten en klaar om geschuurd te gaan worden en in de Hammerite gezet te gaan worden.

Verkocht....



Gisteren is met pijn in ons hart, onze eerste aanhanger verkocht. Bijna drie jaar hebben we er een hoop plezier van gehad, maar nu de nieuwe Sankey er is.... Dus vandaag begint project aanhanger. De bak gaat er vanaf en gaat richting de straler om hem verf- en roestvrij te maken.

Als dat is gebeurd ondergaat de bak een mat zwarte poeder coating. Het onderstel gaan we zelf opknappen. Dat wil zeggen, schuren, aanwezige roest verwijderen en mat zwart spuiten. We noemen het "Sankey winter 2011" project. Uiteraard houden we je op de hoogte!

Recent Readers Map