zondag 24 januari 2010

LaCrosse


Vandaag zijn we even op bezoek geweest bij Moosecamp in Ede. Ze hadden vandaag een extra opening van de "Moose Tuin". Dus hebben we de rest van de houtkachel opgehaald, de kachelpijp. Dus nu zijn we helemaal compleet!!!

Onder het genot van een heerlijk bakje koffie hun assortiment weer eens bekeken. Wat een heerlijkheid om er rond te lopen. Allemaal kwaliteit spul. Vorig keer hadden we ze al zien staan, LaCrosse winterboots. En met al die sneeuw die er vanmorgen ineens weer lag, konden we ze nu niet meer laten staan...

Onze nieuwe winter en camping boots!!!

woensdag 13 januari 2010

Land Rover Defender meest waardevaste autoLand Rover Defender meest waardevaste auto

Volgens de Duitse organisatie ADAC is de Land Rover Defender momenteel de meest waardevaste auto.

Onderzoek door de ADAC naar de waardevastheid van 336 modellen leert - niet geheel verrassend - dat de compacte klasse op de occasionmarkt stabieler is dan de grotere segmenten. Fabrikanten als Daihatsu en Suzuki scoren daardoor hoger met hun producten dan concurrenten als Mercedes, Volvo en Jaguar. Deze terreinauto verliest in vier jaar tijd bij een kilometrage van zestigduizend, ‘slechts' 42 procent van zijn waarde. Met die score blijft hij vóór de Porsche Boxter en de Mini (beide 42,6 procent waardevermindering). Volgens de ADAC heeft de Defender zijn koppositie te danken aan zijn status van exoot. Er zijn maar weinig exemplaren op de weg, maar de groep liefhebbers is relatief groot. Bovendien zijn die fans bereid om stevige prijzen te betalen voor een gebruikte Defender. Bij de Boxster en de Mini is het sterke imago de basis voor de verhoudingsgewijs beperkte prijsafkalving.


zondag 10 januari 2010

Winterplaatje27MC


Gisteren een 27mc "bakkie" in onze Defender ingebouwd. Dit vooral met het idee dat we straks op vakantie naar Noorwegen kunnen communiceren met Bert & Jildou onder het rijden. Ik heb wel al kunnen testen of ik kan zenden, maar nog niet hoe de ontvangst is. Ik kwam in ieder geval duidelijk binnen op de scanner van Jan.

het "bakkie"

Voor meer informatie over 27mc kan je hier terecht ☛ 27mc homepage

dinsdag 5 januari 2010

zondag 3 januari 2010

Een tweede Land Rover....?


Bij de Praxis een tweede Land Rover gekocht. Leuk om mee te spelen.zaterdag 2 januari 2010

Winterwarmte...


Vandaag heeft Arco voor de tweede keer het kacheltje buiten gezet en aangestoken. We hebben hem onder ons afdak gezet en ik ben er nog even op uit gegaan om een afvoerpijp te kopen.

Voor het eerst het kacheltje echt uitgeprobeerd.


We hadden nog macaroni om op te warmen, dus had ik het idee om dit te doen op onze kachel.


Arco had ervoor gezorgd dat de kachel flink hoog opgestookt was en binnen een mum van tijd begon het eten al lekker te dampen.

Eet smakelijk!

Na het eten hebben we buiten nog een bakkie koffie gedronken en toen begon het te sneeuwen. Gezelligheid ten top! We zijn zo benieuwd hoe dit straks zal zijn in onze nieuwe tent die we met het "Bikkelweekend" dan voor het eerst gaan uittesten. Dit zal in februari zijn. Ik hoop dat het dan ook sneeuwt

© CiscaRecent Readers Map