woensdag 28 oktober 2009

Waar de Defender allemaal niet goed voor is...


Ondertussen wordt er nog steeds hard gewerkt aan de praalwagen voor de intocht van Sinterklaas, 14 november aanstaande. En dit betekende dat we de hoogte in zijn gegaan.

En dan zou het handig zijn als we een ladder in de buurt hadden.... Maar gelukkig is daar de altijd weer handige Defender. Staat in ieder geval een stuk steviger dan een ladder denk ik dan maar. Wordt vervolgd....




zondag 18 oktober 2009

LRCH Off-road evenement Amersfoort



Vandaag off-road gereden tijdens een LRCH (Land Rover Club Holland) evenement. De dag begon om 10:00 uur. Op een zandafgraving tussen Amersfoort en Hoevelaken in, afgesproken met Bert & Jildou. Ons ingeschreven in de LRCH tent en eerst even het terrein lopend verkend.



En dat was maar goed ook. Konden we even zien hoe het parcours eruit zag. Gekozen kon worden uit een blauw (gemakkelijk) of een rood (moeilijker) parcours. Wij, als beginners, gekozen voor de zogenaamd gemakkelijke blauwe... En dan merk je dat we echt beginners zijn! De afdalingen leken lopend al steil, maar vanuit de auto helemaal!!!


Gelukkig waren we samen met onze, meer ervaren, Friese vrienden. Ze hebben er ons goed doorheen geholpen. We hebben nergens vast gezeten en vooral geen schade opgelopen. Naarmate de tijd voorbij ging werd het ook steeds drukker. Dus nog wat leuke foto's gemaakt en afgesloten met een stukje blauw parcours.


Al met al een top dag gehad. Veel mooie Land Rovers gezien. En altijd weer die goede LRCH organisatie tijdens een evenement. Complimenten daarvoor.


zaterdag 17 oktober 2009

Gespot: De Bouwpiet!!!


Groot Nieuws!!!!!!

Vandaag gezien in Soest, de Bouwpiet. Hij was hard aan het werk om de nieuwe praalwagen van Sinterklaas in orde te maken. Na met Bouwpiet gesproken te hebben begrepen dat dit een verrassing is voor Sinterklaas. Dus mondje dicht...


Zoals op de foto's te zien is heeft Bouwpiet nog genoeg werk. De intocht is 14 november op het evenemententerrein de Engh gelegen aan de Soesterenghweg te Soest. Dat is nu nog 28 nachtjes slapen.

Uit het archief.... Brandweerpieten bij de intocht van Sinterklaas 2008.

klik HIER voor alle Sinterklaas nieuwtjes


dinsdag 13 oktober 2009

Laatste keer dit jaar...


Afgelopen weekend zijn we voor de laatste keer dit jaar naar de Belgische Ardennen geweest. Deze keer zonder Defender.... Die stond onverwachts bij Mario. De verlichting deed het niet meer. Volgens de diverse forums een typisch Defender probleem. Dus schakelaar vervangen...maar dat deed geen wonderen. Bleek het een kabelbreuk te zijn. Met dank aan Mario heeft de Defender weer licht.


We zijn dit keer samen met Mark & Marlon geweest. Wij in een gehuurde Sahara tent (om uit te proberen) en Mark & Marlon in de caravan. Wat ons betreft gaan we zo'n tent kopen. Nu nog even wat geld apart leggen. Ondanks de regenachtige dagen een top weekend gehad.


We zijn naar de grotten van Han sur Lesse geweest. Vis (jes) gevangen in de La Semois. Zelfs nog een klein kampvuurtje aangehad 's avonds. Gewoon een lekker herfst weekend relaxen op Camping Maka....



maandag 5 oktober 2009

Een kleurplaat voor de kleintjes...



Even met je muis op de kleurplaat staan, linker muisknop indrukken en hij vergroot vanzelf in een nieuw venster, uitprinten maar....

Recent Readers Map