dinsdag 18 augustus 2009

Land Rover stamboom...

20 september 2000
is onze Defender TD5 "geboren"
1611 kg, 5 cil., 2594 cm3, diesel

maandag 17 augustus 2009

zondag 16 augustus 2009

Het zekere voor het onzekere...


Je kan hem maar bij je hebben, een brandblusser. Er zat al een kleine poederblusser in onze Defender. Maar blussen met poeder... Ergens op het www las ik bijvoorbeeld dat de nevenschade behoorlijk heftig kan zijn en dat deze niet altijd door de verzekeraars wordt gedekt.

Het zal je maar gebeuren, je auto in de brand. Ik heb in de afgelopen paar jaar alweer de nodige autobranden meegemaakt. Verbaasd was ik de eerste keer! Wat blijft er weinig van je auto over. Dus zoals de titel al aangeeft, het zekere voor het onzekere genomen.


Een goedgekeurd schuimblussertje

Via een collega bij de brandweer een goede schuimblusser gekocht. En samen met hem een plek in onze Defender gegeven. Nou maar hopen dat we deze nooit nodig hebben. En mocht het niet voor onszelf zijn, we kunnen er altijd anderen mee helpen.

zaterdag 15 augustus 2009

Off-road restanten...


Vandaag maar eens onder onze Defender gekropen om wat oud vuil te verwijderen. Al eerder met o.a. de hogedruk veel weg gespoten, maar wanneer je eronder ligt zie je op de gekste plaatsen off-road restanten zitten.



De buren zullen wel blij met ons zijn. Op de stoep liggen nu behoorlijk grote brokken zand, klei en steen. Haha, wat was dat allemaal hard geworden zeg. Ben eigenlijk best benieuwd waar het allemaal vandaan is gekomen. Van de vorige eigenaar al begrepen dat onze Defender ook in Turkije heeft gereden.

En zo doe je ieder keer weer wat. Blijft leuk. Nog een weekje en we gaan weer naar de Belgische Ardennen. Twee weken heerlijk genieten....

zondag 9 augustus 2009

Weekendje Delden...



Op uitnodiging van Mark & Marlon zijn we een weekendje wezen kamperen in het mooie Delden. Dat was dan meteen een goede kans om de aanhanger uit te testen voor als we eind augustus weer naar de Belgische Ardennen gaan. En nu weer thuis gekomen, moet ik zeggen dat het een prima aanhanger is!!
Mark & Marlon moesten werken in het paviljoen van Marlon haar ouders. Dat ligt naast de camping op het terrein van zwembad de Mors. Daar zijn we op en top verzorgd. Koffie, ice-tea, chocolademelk en vette hap.


Zaterdag zijn Jan en Anneloes ook die kant op gekomen. Gezellig met z'n allen wezen BBQ-en.

Ondanks het tegenvallende weer hebben we dankzij de goede verzorging een top weekend gehad!!!!




Recent Readers Map